Apartmani Cimbal - Stara Novalja

Location pinApartmani Cimbal - Stara NovaljaPut Žanjeve Drage 17, 53291 Stara Novalja

PLATI REZERVACIJU

Apartmani Cimbal - Stara Novalja

Ovaj se objekt nalazi na 3 minute hoda od plaže. Apartmani Cimbal nalaze se u Puntici, na svega 200 metara od plaže i 3,5 km od Novalje. U sklopu objekta gostima su na raspolaganju vanjski bazen, besplatni bežični pristup internetu i klimatizirane smještajne jedinice s namještenim balkonom ili popločanim dijelom dvorišta.

Svi apartmani imaju TV sa satelitskim programima i potpuno opremljenu čajnu kuhinju. Vlastite kupaonice uključuju tuš i ručnike.

Gosti se mogu opustiti u zajedničkom dnevnom boravku i na zajedničkoj terasi s opremom za roštilj. U okviru objekta dostupno je i besplatno parkiralište.

Najbliža trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 300 metara, a do restorana i bara ima 500 metara. Apartmani Cimbal smješteni su 5,5 km od popularne plaže Zrće, na kojoj je moguće pronaći mnoštvo noćnih klubova. Grad Pag nalazi se na 27 km.

Ovaj je objekt također ocijenjen za najbolju vrijednost za novac u Staroj Novalji! Gosti ostvaruju veću vrijednost za novac u odnosu na druge objekte u ovom gradu.

Ukoliko imate rezervaciju koju trebate platiti molimo Vas da kliknete na gumb "plaćanje rezervacije" nakon čega će Vas sustav voditi kroz proces plaćanja.

Ukoliko još nemate rezervaciju izaberite jedan od naših apartmana, pošaljite upit o željenom periodu rezervacije i mi ćemo Vam vrlo rado poslati odgovor sa ponudom za rezervaciju u periodu koji tražite.

Plaćanje se obavlja preko sigurnog sustava za plaćanje WSPay.

PLATI REZERVACIJU

  • Galerija
  • Kontakti
Apartmani Cimbal - vl. Valentina Cimbal

Apartmani Cimbalvl. Valentina Cimbal

  • Adresa: Put Žanjeve Drage 17, 53291 Stara Novalja
  • Tel: +385 97 777 0414
  • E-mail: appcimbal@gmail.com

Pošaljite upit

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.